Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

VU+ SOLO 4K UHD műholdvevő

Gyártó cikkszám: 8809288541029
Cikkszám: 2960
Gyártó: Marusys
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2018. december 11.

Leírás

VU+ SOLO 4K UHD műholdvevő

Bemutatkozik a VU+ első UHD-s készüléke, a VU+ Solo 4K!

Fedezze fel a 4K felbontású műsorok lenyűgöző világát. A FullHD felbontáshoz képest négyszer több pixellel (8 megapixel, 3840x2160) kápráztatnak el bennünket többek között az Astra műholdról szabadon fogható UHD csatornákkal.

Nagy dinamikatartományú kép (HDR)

A Solo 4K HDR technológiának köszönhetően a jelenlegi digitális képalkotási vagy fényképezési technológiákhoz képest nagyobb dinamikatartomány megjelenítését teszi lehetővé – azaz egy képen belül világosabb és sötétebb területeket is meg lehet jeleníteni.

Brutális sebesség az új 1.5 Ghz-es ARM dupla magos processzoroknak köszönhetően!

Csatorna váltás egy szempillantás alatt? Szó szerint!

Dual FBC tuner

A VU+ csapata évek óta azon dolgozik, hogy a lehető legjobb megoldást válasszák ki készülékeikhez a felhasználók igényeinek maximális kielégítéséhez.Ezért választotta a csúcstechnológiájú Dual FBC (Full Band Capture) tunert ami képes akár 8 műholdas jel egyidejű feldolgozására.

Beépített TV kijelző az előlapon

A készülék előlapján egy 3,5"-os LCD kijelző fokozza a felhasználói élményt. MiniTV-ként üzemel, de számos kiegészítő közül válaszhatunk amit meg szeretnénk jeleníteni rajta, ahogyan azt a Duo2-nél már megszokhattuk.

Tuner bővítési lehetőség

Sosem fog tuner szűkében lenni! A készülék további tuner fogadására alkalmas, válaszható Dual vagy Single tuner DVB-S2 / C / T2 szabványokkal. A lehetőségek szinte korlátlanok!

Csúcskategória a burkolat alatt

1,5 Ghz processzor, 2 GB RAM, 4 GB Flash, beépített WiFi, gigabites Ethernet port, 2 db USB 3.0 csatlakozó, 1 db USB 2.0 csatlakozó, 2 db kártyaolvasó, 1 db CI modulfogadó

Könnyed merevlemez csatlakoztatás

A VU+ Solo 4K különleges megoldásával egy rack fiók segítségével könnyedén csatlakoztathatja 2,5"-os SATA merevlemezést a készülékhez, plug & play!