Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

VU+ DUO 4K SE Dual FBC-S2X tunerrel

Cikkszám: 3971
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

VU+ set top boxok legerősebb típusa a DUO 4K SE

A már ismert VU+ DUO 4K több mint méltó utódja a VU+ DUO 4K SE. Ez a típus 2 FBC-S2X tunert tartalmaz, ami egy komplex műholdas rendszerbe a lehető legjobb választás. A VU+ gyártmányokra jellemző módon, ezen Linux alapú rendszer található amit mindenki olyan rendszerre cserél le amilyenre szeretne (pl.: VTI). 

Főbb tulajdonságok:

2 CI modulfogadó
Dual FBC-S2X tuner
5.1GHz processzor
4K támogatottság

Kiknek ajánljuk?

Akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és egy rendkívül sokat tudó 4K képes set top boxra vágynak, keresni se tudnának jobbat, mint a VU+ DUO 4K SE. 
A Quad 5.1GHz processzornak és a 3GB RAM -nak köszönhetően villámgyorsan működik, így nyugodtan terhelheted az eszköz hardverét, mert bírni fogja a strapát. Egyszer sem fog megakadni, vagy sokat tölteni, akármilyen funkcióra is kattintasz, az azonnal indulni fog.
Multimédiás téren is nagyon erős ez a set top box! YouTube, Kodi természetesen elérhetőek

Gigabites Ethernet csatlakozónak köszönhetően a hálózati sebessége is kifogástalan, így ha az otthoni szervereden vannak 4K tartalmak, azokat is tökéletes minőségben tudod nézni. DLNA képes a set top box, így pillanatok alatt el tudsz indítani egy filmet akár a szerveredről extra beállítások nélkül.

Mivel rendelkezik egy plusz tuner fogadóval, ezért lehetőséged van ebből a remek műholdvevőből akár egy kombó eszközt is csinálni, ha veszel hozzá DVB-T vagy DVB-C tunert. A gyárilag beszerelt Dual FBC-S2X tunernek köszönhetően akár UPC Direct csatornák mellett más műholdak csatornáit is.

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Nincs
Modulfogadó (CI) Van
RCA csatlakozó Van
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2
YouTube Van