Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Mira WiFi műholdvevő

Cikkszám: 3364
Gyártó: Amiko
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2019. június 27.

Leírás

Amiko Mira Wifi műholdvevő

Egy kompakt kialakítású és egyben nagy tudású műholdvevő beltéri egység az Amiko Mira Wifi.

Főbb tulajdonságok:

  • Conax kártyaolvasó
  • Beépített Wifi antenna
  • FullHD felbontás támogatottság
  • Külső infra szenzor

A külső infraportnak és az eszköz alján lévő kétoldalú ragasztónak köszönhetően könnyen felszerelhető akár a TV készülék hátuljára. Ezzel nem csak helyet lehet spórolni hanem esztétikusabb is. Található a készüléken egy USB port (2.0) is aminek a segítségével könnyedén lehet külső adattárolóra rögzíteni, illetve arról lejátszani különböző médiatartalmakat. Mivel a Mira Wifi -ben beépített WiFi antenna található ezért nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő a vezeték nélküli internet kapcsolat kiakalításához. Természetesen teljes mértékben kompatibilis a DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 és USALS rendszerekkel, így nagy valószínűséggel bármilyen műholdvevő rendszerhez megfelelő választás.

A FullHD felbontás támogatottsága biztosítja a megfelelő minőséget, így biztosítva a televíziós élményt. Továbbá a TimeShift és EPG funkciók sem hiányoznak   ezáltal biztos, hogy tudni fogod mikor milyen műsor várható és akár időzítheted a felvételt ha nem tudnád az adott időpontban megnézni. 

Kiknek ajánljuk?

Ha egy olcsó és megbízható DVB-S vevőt keresel, akkor ez optimális választás lehet számodra, mert megvan benne minden alapvetőnek számító funkció és található benne néhány extra is ami kiemeli az Amiko Mira Wifi -t a "tömegből".