Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Triax ERW 4 földelő sín

Gyártó cikkszám: 350297
Cikkszám: 2612
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

ERW 4 típusú földelő sín az esetleges túlfeszültség elleni védelem érdekében

Műholdas és digitális földfelszíni rendszerbe is erősen ajánlott a használata, ugyanis egy esetleges túlfeszültség kárt okozhat a hálózatra kötött drága eszközökben. Ha a közelben egy villámcsapás történik, akkor bőven indukálódhat akkor túlfeszültség ami már képes kárt okozni.

Főbb tulajdonságok:

  • Digitális földfelszíni és műholdas rendszerekhez egyaránt használható
  • Jelentősen csökkenti a túlfeszültségből adódó károkozást a koax rendszeren
  • Egyszerű felszerelés és beépítés

Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag mindenkinek hasznos tartozék aki rendelkezik valamilyen antennával és fontos számára az eszközök túlfeszültség védelme. Nem számít, hogy parabola antenna vagy digitális földfelszíni tv antenna van felszerelve, mind a két esetben használható.
4 F csatlakozóval rendelkezik, ezért 4 koax kábel vezethető át rajta, így akár Quad műholdvevő fejhez is ajánlott választás. 
Fontos, hogy a földelő sín önmagában nem használható, hanem szükség van villámvédő patronra is. A földelő sínt a ház földeléséhez szükséges kötni, így tud védi a túlfeszültség okozta károk ellen. Ezzel az olcsó és egyszerű eszközzel sok bosszúság megspórolható egy esetleg túlfeszültség kialakulása esetén.

Paraméterek

Csomagolás szélesség 0,080m
Nettó súly 0,084kg