Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Triax ERW21 földelő sín

Gyártó cikkszám: 350622
Cikkszám: 2501
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

21 F csatlakozóval rendelkező földelő sín koax rendszerhez

A villám és a túlfeszültség védelem fontos szempont egy TV rendszer kialakításánál. Érdemes erre már elején gondolni, de soha nem késő beszerelni ilyen védelmet otthonra. Digitális földfelszíni és műholdas rendszerek esetében is használható.

Főbb tulajdonságok:

  • 21 F csatlakozó
  • Digitális földfelszíni tv antenna és parabola antenna esetén is használható
  • Egyszerű és könnyű beszerelhetőség

Kiknek ajánljuk?

Bárkinek aki rendelkezik parabola antennával vagy digitális földfelszíni tv antennával és nem akar kockáztatni egy esetleges túlfeszültség esetén. Ez az egyszerűen beszerelhető földelő sín képes megakadályozni, hogy egy esetleges túlfeszültség esetén kárt tegyen a koax rendszerhez csatlakoztatott eszközökben.
Ahhoz, hogy ténylegesen el tudja látni ezt a feladatot szükséges egy villámvédő patron is, illetve gondoskodni kell a földelésről is. 
21 F csatlakozóval rendelkezik így bőven elegendő lesz akár komplexebb rendszerhez is, ahol adott esetben egy több fejes műholdas rendszer és digitális földfelszíni rendszer is van.
Akár a koax kábelek rendszerezésére is tökéletesen használható.

Paraméterek

Csomagolás magasság 0,061 m
Csomagolás szélesség 0,270 m
Csomagolás mélység 0,040 m
Csomagolási méret 0,001 m3
Nettó súly 0,557 kg
Teljes súly 0,557 kg