Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Superior beltéri Smart IP kamera

Gyártó cikkszám: SUPICM001
Cikkszám: 3876
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Beltéri IP kamera HD felbontással vezeték nélküli kialakítással

 
Remek ár/érték arányú beltéri IP kamera a Superior kínálatából. Egyszerű a beállítása, még egyszerűbb a kezelése ezért bárkinek ajánlott modell aki egy megbízható és jó minőségű beltéri IP kamerát keres.
 

Főbb tulajdonságok:

  • 1280*720p (HD) felbontás
  • Audio in/out
  • Mozgás érzékelő funkció
  • iOS és Android applikáció elérhető
 

Kiknek ajánljuk?

 
Bárkinek ajánljuk aki egy megbízható és egyszerű kezelésű beltéri IP kamerát keres. Tökéletes a lakás vagy ház szinte bármelyik pontjába, ugyanis a horizontálisan 355°, vertikálisan 110° képes figyelni. Rendelkezik IR-CUT szűrővel, így éjszaka is megfelelő felvételt készít hozzávetőlegesen 8-10m távolságig. 
Képes hangot felvenni (és kiadni is!), így teljes mértékben tisztában leszel vele, hogy mi történik az adott helyiségben. A hang kiadása az esetleges riasztás közben lehet hasznos, ugyanis távolról be tudsz kapcsolni egy viszonylag hangos zavaró hangjelzést. Továbbá az applikáción keresztül tudod vezérelni is a kamerát, így akár körbe is nézhetsz.
hálózathoz vezeték nélkül tud csatlakozni, így nem kell bajlódni az UTP kábellel se!
 
A felvételek rögzítését SD kártyára (max. 128GB) tudja menteni a készülék. De nem csak felvenni tud, hanem akár élőképet is nézhetsz a kamerához letölthető applikáció segítségével amit Smart Life néven lehet megtalálni az Apple Store és Google Play Store áruházakban. Ezzel az applikációval akár távolról is tudod vezérelni a kamerát és körbe is nézhetsz vele, hogy ellenőrizd a helyet ahová fel van szerelve.
Ezen felül be lehet állítani mozgásérzékelő funkciót is, és ha szeretnéd akkor egyből küld egy fényképet emailben az adott eseményről.
 
Amennyiben integrálnád az okosotthon rendszeredbe ez esetben a Google Assistant vagy Amazon Alexa rendszerét tudod használni. 

Mi van a dobozban?