Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

VU+ UNO 4K SE kábelvevő beltéri egység (1x FBC-C tuner)

Cikkszám: 3479
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. november 01.

Leírás

Egy mindenre képes 4K képes kábelvevő beltéri egység

A VU+ egyik legerősebb beltéri egysége az UNO 4K SE (Second Edition). Ez a változat FBC-C (vagyis Full Band Capture DVB-C) tunerrel szerelt. A számos elérhető open source rendszernek köszönhetően (pl.: VTI, Black Hole, Open ATV stb) mindenki tökéletesen személyre tudja szabni a funkciókat.

Főbb tulajdonságok:

  • CI+ modul fogadó
  • Kártyafogadó
  • HDMI ki- és bemenet
  • 2,4” LCD kijelző

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben egy otthoni 4K képes médiarendszerbe keresel egy olyan set top boxot ami tökéletesen testre szabható és a Linux rendszerektől sem riadsz vissza, akkor ez az eszköz az igazán neked való. 

Tökéletes választás meglévő Digi vagy akár UPC kábelhálózathoz is, mert probléma nélkül kezeli érvényes előfizetés esetén a kódolt csatornák megjelenítését is. De akár más kábeltévé szolgáltatás esetén is biztosan kezelni fogja az előfizetői kártyát. Telekom IP tévé esetén sajnos nem használható ez a készülék sem (csak a szolgáltató által biztosított eszköz), azonban a kódolatlan DVB-C csatornák nézhetőek ezzel az eszközzel.

A benne rejlő lehetőségeket felsorolni gyakorlatilag képtelen annyira sokoldalú ez az eszköz. Mivel ez inkább egy “célszámítógép”, ezért a rajta lévő rendszer, és a rendszerbe telepített letölthető plug-in -ek amikkel igazán ki lehet használni a benne rejlő tudást.

2db USB 3.0 port található az UNO 4K SE -n, ami tényleg akadásmentes lejátszás fog eredményezni külső merevlemezről 4K tartalom esetén is. A Gigabites Ethernet csatlakozó a villámgyors hálózati sebességet biztosítja, így az internetes tartalmak is sokkal gyorsabban töltődnek be (megfelelő internet hálózat mellett).

Arra is van lehetőséged, hogy egy 2,5” HDD vagy SSD legyen telepítve a set top boxban, így arra is készíthetsz felvételt vagy akár le is játszhatsz róla bármilyen multimédia fájlt.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
USB csatlakozó 3
YouTube Van