Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Viper 4K V30

Cikkszám: 4072
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

4K set top box DVB-S2X és egy hibrid DVB-T2/C tunerrel szerelve

Ez a remek 4K képes combo beltéri egység kiválóan testre szabható a rendszer minden egyes funkciója az előre telepített Open ATV Linux rendszernek köszönhetően. A Quad Core processzornak hála az eszköz sebességével biztosan nem lesz probléma.

Főbb tulajdosnágok:

  • 4K képes
  • DVB-S2X és DVB-T2/C tunerek
  • Open ATV (Linux) rendszer
  • Beépített kártyaolvasó

Kiknek ajánljuk?

Ha egy minden ízben konfigurálható rendszerrel rendelkező combo beltéri egységet keresel akkor ezt az Amiko Viper 4K V30 típust bátra ajánljuk. Az előretelepített Open ATV rendszer számos beállítási és bővítési lehetőséggel rendelkezik a számos letölthető plug-in -eknek köszönhetően.

A DVB-S2X tuner képes a multistream csatornák vételére is, de természetesen bármilyen egyéb műhold csatornái is foghatóak ezzel a beltéri egységgel. Tökéletesen használható Astra, HotBird műholdas csatornáinak a vételére is, így UPC Direct -hez (Direct One) is. A beépített kártyaolvasó biztosítja az előfizető kártya behelyezése után a kódolt csatornák vételét is.

A DVB-T2/C hibrid tuner a digitális földfelszíni és a kábeltévés vételt is tudja, azonban egyszerre csak az egyiket. Mivel T2 szabványú a tuner ezért a Mindig TV csatornák vételére teljes mértékben képes, a C szabány a kábeltévés vételt biztosítja.

Beépített Wifi antennával és Ethernet porttal is rendelkezik így vezeték nélkül és vezetékkel is tudsz csatlakozni a hálózathoz. Ha van lehetőséged az Ethernet kábelen való csatlakozás, mi általában azt javasoljuk, mert a vezeték nélküli hálózathoz csatlakozott számos okoseszköz már terheli a Wifi hálózatot. 
Ezen a set top boxon található 1x USB 3.0 és 1x USB 2.0 csatlakozó is. Az USB 3.0 csatlakozóhoz nagy sebességű külső merevlemezt vagy pendriveot is csatlakoztathatsz a még gyorsabb adatátvitel érdekében. Így a 4K felbontású műsorok rögzítése (és visszajátszása) sem jelent problémát. A kívánt műsorok rögzítését a 7 napo EPG, illetve a PVR és TimeShift funkciók teszik egyszerűen használhatóvá.

Paraméterek

Digitális hang kimenet Nincs
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2