Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko MIRAX HIS-3000 STC Combo

Gyártó cikkszám: 11117378
Cikkszám: 4016
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Kombó set top box DVB-S2X és DVB-T2/C tunerekkel

Ez a kombó beltéri egység képes a digitális földfelszíni, kábeltévés és műholdas csatornák vételére is. A DVB-S2X tunernek köszönhetően akár multistream csatornákat is képes megjeleníteni. UPC és Mindig TV Extra csatornákat is lehet vele fogni, ha társítatlan előfizetői kártyával rendelkezel.

Főbb tulajdonságok:

  • DVB-S2X és DVB-T2/C tunerek
  • Multistream adások vétele
  • Kártya fogadó
  • H.265 (HEVC) támogatottság

Kiknek ajánljuk?

Ez egy jól használható kombó vagyis digitális földfelszíni, műholdas és kábeltévés vételre is alkalmas set top box. Ha a ma már alapvetőnek számító funkciókon túl nincs további igényed, akkor ez a remek ár/érték arányú kombó set top box nagyon jó választás.
Természetesen a PVR és TimeShift funkciókat kiválóan tudja, így biztosan nem fogsz lemaradni egyetlen fontos műsorról sem. 2x USB port található ezen a set top boxon, így bőven van lehetőséged csatlakoztatni külső merevlemezt vagy pendriveot amire felveheted a kedvenc műsoraidat. 

A hálózathoz Ethernet porton keresztül tudsz csatlakozni, így lehetőséged nyílik az otthoni médiaszerverről is lejátszani filmeket, zenéket vagy akár képeket. Továbbá ha rendelkezel m3u kiterjesztésű IPTV forrással, akkor azt is tudod nézni ezzel a beltéri egységgel.
Rendelkezik digitális hang kimenettel is, így az otthoni házimozi rendszerhez fogod tudni csatlakoztatni és a hangátvitel tökéletes lesz.

Mivel kezeli a H.265 (HEVC) tömörítést, ezért akár Mindig TV Extra csatornák vételre is alkalmas a készülék. Azonban ehhez szükséged van egy társítatlan Mindig TV Extra előfizetői kártyára! Ha rendelkezel ezzel, akkor a kártyaolvasóba csatlakoztatva a társítatlan előfizetői kártyát, már nézheted is a lekeresett Mindig TV Extra csatornákat. 

UPC Direct (Direct One) előfizetéssel is használható, és ugyanúgy mint a digitális földi esetén, itt is társítatlan előfizető kártyára van szükség ahhoz, hogy a kódolt UPC Direct (Direct One) csatornákat is nézhesd.

Továbbá kábeltévés vételre is alkalmas a műholdas vétellel egy időben. Mivel hibrid tunerrel rendelkezik, ezért a digitális földfelszíni és a kábeltévés vétel egyszerre nem lehetséges, azonban a különálló DVB-S2X tuner működését ez nem befolyásolja.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2