Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Mini 4K UHD STC Combo set top box

Gyártó cikkszám: 902835
Cikkszám: 4015
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

DVB-S2X és DVB-T2/C hibrid tunerrel szerelt combo set top box

Ez egy remek kombó beltéri egység ami képes a 4K felbontású tartalom megjelenítésére is. A DVB-S2X tunernek köszönhetően multi-stream csatornák is foghatóak, illetve a DVB-T2/C hibrid tunernek hála kábeltévé és digitális földfelszíni vételre is alkalmas. 

Főbb tulajdonságok:

  • 4K támogatottság
  • DVB-S2X és DVB-T2/C tunerek
  • Külső infra port
  • EPG / TimeShift / PVR

Kiknek ajánljuk?

Ez a kombó 4K képes beltéri egység ami DVB-S2X tunert is tartalmaz, így a felhasználhatósága elég széles. Ingyenesen fogható műholdas csatornákhoz, Direct One (UPC Direct) előfizetéshez is (a beépített kártyaolvasónak köszönhetően), de akár multi-stream adás vételére is alkalmas. A hibrid DVB-T2/C tunernek köszönhetően ingyenesen fogható Mindig TV csatornák vétele nem jelent problémát, ahogy az előfizetői kártya nélkül nézhető kábeltévés csatornák sem.
A beépített Ethernet port segítségével pillanatok alatt csatlakoztatható a hálózathoz. Mindig TV Extra csatornák vételére is alkalmas, azonban ahhoz társítatlan előfizetői kártyára van szükség!

DLNA képes eszköz, így ha van otthoni média szervered, akkor az azon található filmeket, zenéket és képeket is le tudja játszani.

Mivel külső infra port is tartozik ehhez a set top boxhoz, így magát az egység el lehet rejteni, és elegendő ha az infra port van látható helyen, hogy vezérelni lehessen az eszközt.

Összességében az Amiko Mini 4K UHD Combo egy sokoldalú beltéri egység ami képes tökéletesen megjeleníteni az akár 4K felbontású tartalmakat, amivel a műsorok rögzítése és visszanézése nagyon egyszerű, így biztos, hogy nem maradsz le egy fontos műsorról sem.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és Wifi stick (opcionális)
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2