Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Ekselans TRC infra vevő

Gyártó cikkszám: 125002
Cikkszám: 4064
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Infra vevő egység Ekselans MD HD L4K modulátorhoz

Ez az infra vevőegység az MD HD L4K típusú modulátorral használható. Ez a vevőegység képes fogadni a modulátorra csatlakoztatott eszköz távirányítójának a jelét, így lehetőség nyílik távolról is vezérelni a csatlakoztatott eszközt.

Főbb tulajdonságok:

  • Külső tápegységgel is használható
  • Egyszerű telepítés
  • Nem igényel programozást

Kiknek ajánljuk?

Az Ekselans MD HD L4K RC típusú modulátorról rendelkező felhasználóknak ajánlott. Ezzel a kiegészítővel nyílik lehetőség távolról is vezérelni a modulátorhoz csatlakoztatott beltéri egységet vagy DVD lejátszót, vagy bármilyen egyéb más eszközt. Többet is használhatsz egy modulátorhoz, így minden vételi helyen tudod majd vezérelni a modulátorra kötött multimédiás eszközt.
A szükséges tápfeszültséget a működéshez a koax hálózatról is megkaphatja vagy akár külső tápegységgel (Ekselans FA 505 tápegység) is használható. Ahhoz, hogy a koax hálózatról kapja meg a szükséges tápfeszültséget mindenképpen DC Pass képes osztókat kell használni a rendszerben.

Paraméterek

Infra frekvencia (KHz) 38-56
RF frekvencia (MHz) 11
Távirányító parancs visszajelzés LED
Tápfeszültség (Vdc) 5