Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Triax Digi 343 földi antenna LTE / 5G szűrővel (700MHz)

Gyártó cikkszám: 108962
Cikkszám: 3953
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Digitális földfelszíni antenna a remek Mindig TV vételért

Ez a Triax Digi 343 típusú igen közkedvelt antenna felújított változata. Immár nem csak 4G hanem 5G védelemmel is el van látva ez a tv antenna. 15dB -es nyereségével nem tökéletes vételi körülmények között is remek vételt biztosít. 

Főbb tulajdonságok:

  • 15dB -es nyereség
  • Strapabíró, időjárásálló kivitel
  • Szerszám nélkül összeszerelhető
  • Beépített LTE2 (5G) szűrő

Kiknek ajánljuk?

15dB -es nyeresége bőven elegendő a jó és a kevésbé jó lefedettségű területeken is, vagy abban az esetben ha nincs tiszta rálátás az adótoronyra. A 470MHz - 694MHz közötti frekvencia tartományban maximális teljesítményre képes, így biztosítva a tökéletes Mindig TV vételt
Mivel nagyon masszív szerkezetű és időjárásálló kivitelű, ezért egy valóban tartós tv antennáról van szó. Ezt a masszív szerkezetet szerszám nélkül néhány perc alatt össze lehet szerelni. A beépített LTE2 (5G) szűrőnek köszönhetően átjátszó tornyok közelében is tökéletes vételt biztosít és nem fog gondot okozni a 4G és 5G jelek által okozott interferencia.

Paraméterek

Hatótávolság 0-80km