Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Opticum AX 1000+LTE UHF TV antenna

Gyártó cikkszám: ANT0001
Cikkszám: 3782
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás


Opticum AX 1000+ LTE UHF digitális földfelszíni TV antenna


Ez a remek kültéri digitális földfelszíni antenna a Triax Digi 343 típusú tv antennával van (vételi szempontból) egy szinten. Nagyon egyszerű összeszerelni, és az időjárás állóságnak köszönhetően ellenáll az esőnek és hónak. Természetesen ez az is képes a DVB-T2 jelek vételére, ahogy a fullHD felbontás sem okoz számára problémát. Található az antennába építve LTE szűrő, azonban az a tapasztalatunk, hogy olyan helyen ahol az LTE interferencia magas, ott érdemes beszerelni egy különálló LTE szűrőt (pl.: ), amennyiben erősítőre is szükség van és az LTE interferencia nagy akkor a Johansson antennaerősítő LTE szűrővel).


Főbb tulajdonságok:

  • Könnyű összeszerelés
  • Időjárásálló kivitel
  • 80km -re az adótoronytól is kiváló vétel
  • Beépített LTE szűrő

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben viszonylag messze van az adótorony (60km - 80km) vagy az optikai rálátásban vannak zavaró tényezők, akkor az Opticum AX 1000+ típusú tv antenna kitűnő választás. Ez a remek kültéri Mindig TV antenna 18dB -es nyereséggel bír, így ténylegesen biztosítani fogja a zavartalan vételt. Ezt a tv antennát csak kültéri használatra ajánljuk, ugyanis 94cm a hosszúsága és szükséges az optikai rálátás az adótorony felé. 

Paraméterek

Beépített erősítő Nincs
Hatótávolság 0-80km