Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Ikusi FlasHD C48 digitális földfelszíni TV antenna

Gyártó cikkszám: HDTF-C48V
Cikkszám: 3913
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. november 01.

Leírás

Kíváló nyereségű, pillanatok alatt összeszerelhető digitális földfelszíni tv antenna


Ez a kültéri TV antennák egyik szupersztárja! Nem csak remek nyereséggel és kiváló időjárás állósággal rendelkezik, hanem az összeszerelése maximum 10mp.

Főbb tulajdonságok:

  • Pillanatok alatt összeszerelhető
  • Kiváló nyereség
  • DVB-T2 kompatibilitás
  • LTE2 védelem

Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag bárkinek aki az egyik legjobb TV antennát akarja használni a Mindig TV csatornák vételére. Főként olyan háztartásokban lesz igazán kedvenc ahol a lefedettség alacsony, illetve optikai zavaró tényezők is nehezítik a vételt.

Ikusi FlasHD C48V tv antenna nyeresége


DVB-T2 kompatibilitásának köszönhetően a digitális átállás után is tökéletes vételt fog biztosítani. Továbbá LTE2 filtert is tartalmaz ez az Ikusi tv antenna, így nem csak a 4G hanem az 5G frekvencia zavartól is véd.
Ami a kiváló nyereségen, az remek időjárás állóságon és LTE2 szűrőn kívül igazán kiemeli a többi TV antenna közül az az összeszerelési idő. Miután a dobozból kivetted az antennát, utána hozzávetőlegesen 10 mp alatt már készen is áll a kültéri felszerelésre. Nem szükséges semmilyen szerszám az antenna összeszereléséhez. Csupán egy gombot kell megnyomni és az antennát egy ponton megnyomni, és már készen is van.

Paraméterek

Beépített erősítő Nincs
Hatótávolság 0-100km