Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Ekselans EK 100L2 TV antenna

Gyártó cikkszám: 013014
Cikkszám: 3944
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Ekselans EK 100L2 kültéri digitális tv antenna LTE2 (5G) szűrővel

Ez a TV antenna majdnem mindenben azonos az elődjével az Ekselans EK 100L típussal, azonban ebben a verzióban már van beépített LTE2 szűrő. Ezért ha a közeledben van átjátszó torony, akkor ez az egyik legjobb választás a probléma mentes vételhez.

Főbb tulajdonságok:

  • 17dB nyereség
  • Erősítés nélkül 2-3 TV -re szétosztható az általa vett jel
  • Beéíptett LTE2 (5G) szűrő
  • Szerszám nélkül összeszerelhető pár perc alatt

Kiknek ajánljuk?

A remek nyereségének köszönhetően az adótorony akár távolabb is (70-80km) tökéletes vétel képes biztosítani. Továbbá ha közelebb vagy (50-60km) az adótoronyhoz de mérsékelten vannak zavaró tényezők az optikai rálátásban, még abban az esetben probléma nélkül fogja tenni a dolgát.

Tökéletes választás Mindig TV vételhez! A kiváló 17dB -es nyereségnek köszönhetően könnyedén elosztható a vett jel 2-3 vételi pontra antenna erősítő használata nélkül.

Mivel szerszám nélkül összeszerelhető, ezért a csomagolásból kivéve pár perc alatt hadra fogható. Időjárás álló kivitelének köszönhetően a csapadék sem árt neki, és minden körülmény között megfelelő vételt képes biztosítani.

Beépített LTE2 szűrő található ebben a remek TV antennában, így se a 4G (LTE) se az 5G (LTE2) átjátszó tornyok által generált zaj sem fogja befolyásolni a Mindig TV vételt.

Paraméterek

Beépített erősítő Nincs
Hatótávolság 0-80km