Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Toman TT6900 csavarhúzó készlet

Gyártó cikkszám: 82060000
Cikkszám: 3948
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 21.

Leírás

Sokoldalú csavarhúzó készlet számos kiegészítővel

Egy alapvetően kis helyen tárolható, masszív műanyag tároló kofferben találhatóak a különböző fejek, adapterek, és nyelek. Található többek között a készletben flexibilis toldó is a nehezen hozzáférhető csavarokhoz. 65db különböző típusú és méretű bitfej található a készletben, így szinte biztosan kéznél lesz a számodra megfelelő.

Főbb tulajdonságok:

  • 69db -os bitkészlet
  • Dönthető fejű csavarhúzó
  • Flexibilis hosszabbító
  • Strapabíró tároló koffer

Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag bárkinek ajánljuk akár az otthoni szerszámos láda mellé, vagy akár szerelőknek mindennapi használatra. Jó minőségű csavarhúzók találhatóak a csomagban, amik közül az egyiknek a feje dönthető. 65db különböző méretű és típusú bitfej tartozik a készlethez. Továbbá van egy flexibilis hosszabbító és egy merev hosszabbító a nehezen elérhető helyekhez.

Kicsi és vékony a tároló doboz kialakítása, így akár egy kisebb fiókban is elfér akár a konyhában. Mivel élénk narancssárga ezért egy műhelyben is könnyedén észre lehet venni még a legzsúfoltabb polcon is.