Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Technisat Technistar K2 ISIO kábelvevő

Cikkszám: 2372
Gyártó: Technisat
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2019. augusztus 22.

Leírás

A Technisat K2 ISIO könnyedén ruházza fel bármely TV készüléket „okos” funkciókkal! Mindezt lélegzet elállító módon, fullHD felbontásban!

Rengeteg extra tartalom mellett a DVR funkcióval bármely adás rögzíthető külső merevlemezre, illetve a TimeShift funkciónak köszönhetően bármikor megállíthatjuk az élő műsorokat.

Az ISIO olyan kényelmi funkciókat jelent mint az internet böngésző, VOD, hozzáférés megosztott média állományokhoz, vagy a HbbTV. Ez a set-top box tökéletes hibrid élményt nyújt: egyfelől kihozza a legtöbbet TV készülékéből, másrészt igazi multimédia központot varázsol belőle! A Technisat K2 ISIO a legmodernebb CI+ modulfogadóval rendelkezik, így olyan kábelTV hálózatokon is használható, mint például a UPC.

IP funkciók

A Technisat K2 ISIO-t könnyedén rákötheti otthoni hálózatára, így olyan funkciók is elérhetőek, mint az internet böngésző, hozzáférés megosztott média tartalmakhoz, VOD: videótéka szolgáltatások, HbbTV alkalmazások. (A HbbTV-vel az aktuális műsorhoz kapcsolódó tartalmakhoz juthatunk interneten keresztül.)

 

 

 

 

 

 

"SiehFern INFO" (SFI)

Ez az ingyenes elektronikus programmagazin (ePID) lehetővé teszi, hogy akár 7 napra előre belenézhessünk a műsorújságba. A kiválasztott műsort akár be is programozhatjuk felvételre, vagy, hogy a készülék akkor éppen oda kapcsoljon.

 

 

 

 

 

 

HbbTV

A HbbTV-vel az aktuális műsorhoz kapcsolódó tartalmakhoz juthatunk interneten keresztül.

 

 

 

 

 

 

 

TV és rádió

Ez a készülék tökéletesen alkalmas a digitális TV adások és rádiók vételére kábelTV hálózaton keresztül.

ISIPRO kábel

A Technisat által gondosan kifejlesztett csatorna menedzser segítségével egyszerűen, és gondosan rendezheti csatornáit. Amikor Ön kikapcsolja a TV készüléket, a Technisat K2 ISIO automatikusan ellenőrzi, hogy történt-e változás a csatorna kínálatba, és a legközelebbi bekapcsoláskor figyelmezteti a csatornalista változásáról! A csatornalista egyedi beállításai megmaradnak, ennek megfelelően frissíti a rendszer.

 

 

 

 

 

TechniMatic

Ez az alkalmazás folyamatosan gondoskodik, hogy készülékünk mindig tökéletesen naprakész legyen. A frissítések automatikusan települnek, újabb funkciókkal bővítve a készüléket.