Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü
Technisat DIGITRADIO 350 IR Katt rá a felnagyításhoz

Technisat DIGITRADIO 350 IR

Gyártó cikkszám: 4019588149717
Cikkszám: 3340
Gyártó: Technisat
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2018. október 29.

Leírás

Digitradio 350 IR

Főbb tulajdonságok:

  • internet rádió
  • DAB+ és FM rádió
  • média lejátszás USB portról

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének zenét és rádiót hallgatni, internetről vagy USB eszközökről is.

A DigitRadio 350 IR rádióállomások széles választékát kínálja, mivel adásokat fogad a DAB+ és a VHF sávokban, illetve az interneten keresztül is. Ezt a digitális rádiót a nagy vezérlőgomb segítségével egy intuitív működési koncepció jellemzi. Ugyanakkor az eszköz a távvezérlővel (amit a csomag tartalmaz) vagy a MyDigitRadio applikáció segítéségvel táblagépről vagy okostelefonról is vezérelhető. Az integrált Wi-Fi vagy LAN kapcsolattal az DigitRadio 350 IR csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, és számítógépről, mobil eszközökről vagy NAS-meghajtókról tud zenét lejátszani. Az USB-porton keresztül az audiofájlok külső adathordozókról is játszhatók - mindezt teljes sztereó hangzás mellett.

Zajmentes rádió tökéletes digitális minőségben rendkívül robusztus vétellel. Ez a DAB+ digitális rádió. A rádióállomások fáradságos keresése és hangolása már a múlté. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt állomás nevét - a TechniSat DAB+ digitális rádiók az összes befogadott digitális rádiócsatorna listáját megjelenítik.

Internet rádió

A beépített internetes rádió funkció használatával könnyedén hozzáférhet több ezer internetes rádióműsorhoz, a rendszeresen fogadott csatornák mellett. Az eszköz az otthoni hálózaton keresztül könnyedén csatlakoztatható az internethez a beépített hálózati interfész használatával. A programkínálat folyamatosan növekszik és automatikusan frissül, így mindig számtalan izgalmas csatorna vár felfedezésre a világ minden tájáról.

Audio streaming

Az audio streaming segítségével bármikor egyszerűen hozzáférhet az UPnP média megosztásához, egy hálózati merevlemezen, egy UPnP szerverként működő eszközön, egy TechniSat MultyVision-ön vagy akár egy PC-n. Így kedvenc zenéit közvetlenül a saját hálózatán hallgathatja meg.

Modern vezérlő applikáció

A MyDigitRadio applikáció a Technisat rádiók és hangszórók vezérlő szoftvere. Ezen kívül az alkalmazás a több szobás hangrendszerre lett optimalizálva.

FM/RDS

Ezzel a készülékkel a digitális rádióállomásokon kívül hagyományos FM rádiókat is hallgathat. Az RDS (Radio Data System) lehetővé teszi további csatornainformációk és alternatív extra frekvenciák fogadását az Ön által hallgatott FM rádiós műsorszórótól.