Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü
Technisat DIGITRADIO 210 IR Katt rá a felnagyításhoz

Technisat DIGITRADIO 210 IR

Gyártó cikkszám: 4019588110014
Cikkszám: 3339
Gyártó: Technisat
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2018. szeptember 26.

Leírás

Digitradio 210 IR

Főbb tulajdonságok:

  • internet rádió
  • DAB+ és FM rádió

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének zenét és rádiót hallgatni.

Zajmentes rádió tökéletes digitális minőségben rendkívül robusztus vétellel. Ez a DAB+ digitális rádió. A DAB technológia egyre intenzívebb terjeszkedésének köszönhetően egyre több hazai rádióállomás vezeti be ezt a technológiát. A rádióállomások fáradságos keresése és hangolása már a múlté. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt állomás nevét - a TechniSat DAB+ digitális rádiók az összes befogadott digitális rádiócsatorna listáját megjelenítik.

Internet rádió

A beépített internetes rádió funkció használatával könnyedén hozzáférhet több ezer internetes rádióműsorhoz, a rendszeresen fogadott csatornák mellett. Az eszköz az otthoni hálózaton keresztül könnyedén csatlakoztatható az internethez a beépített hálózati interfész használatával. A programkínálat folyamatosan növekszik és automatikusan frissül, így mindig számtalan izgalmas csatorna vár felfedezésre a világ minden tájáról.

FM/RDS

Ezzel a készülékkel a digitális rádióállomásokon kívül hagyományos FM rádiókat is hallgathat. Az RDS (Radio Data System) lehetővé teszi további csatornainformációk és alternatív extra frekvenciák fogadását az Ön által hallgatott FM rádiós műsorszórótól.