Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

KIFUTOTT Technisat Audiomaster MR2

Gyártó cikkszám: 4019588091719
Cikkszám: 3347
Gyártó: Technisat
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2020. november 03.

Leírás

Audiomaster MR2

Főbb tulajdonságok:

  • internet rádió
  • többszobás zenehallgatás
  • Bluetooth csatlakozás
  • Spotify kompatibilitás

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének zenét és rádiót hallgatni több helyen, szinkronizálva, egyszerűen.

Mindig tökéletes és hiteles hangzás. Az AUDIOMASTER MR2 vezeték nélküli sztereó hangszóró Bluetooth doboz, internetes rádió és hangszóró is egyszerre. Kristálytiszta, élénk és gazdag hangját a német ELAC manufaktúra fejlesztette ki. Kiváló hangzás minden szobában. Elegáns kivitelben, a falra függesztve vagy álló helyzetben.

ELAC által fejlesztett hangrendszer

Ez a hangszóró ötvözi a kiváló minőségű építőanyagokat a német mérnöki technológia hangképével. A SOAA szakértőivel együtt az ELAC kiváló minőségű hangszórót hozott létre, amely tökéletes, gazdag hangzást biztosít a teljes hangspektrumon.

Internet rádió

A beépített internetes rádió funkció használatával könnyedén hozzáférhet több ezer internetes rádióműsorhoz, a rendszeresen fogadott csatornák mellett. Az eszköz az otthoni hálózaton keresztül könnyedén csatlakoztatható az internethez a beépített hálózati interfész használatával. A programkínálat folyamatosan növekszik és automatikusan frissül, így mindig számtalan izgalmas csatorna vár felfedezésre a világ minden tájáról.

Audio streaming

Az audio streaming segítségével bármikor egyszerűen hozzáférhet az UPnP média megosztásához, egy hálózati merevlemezen, egy UPnP szerverként működő eszközön, egy TechniSat MultyVision-ön vagy akár egy PC-n. Így kedvenc zenéit közvetlenül a saját hálózatán hallgathatja meg.

Multiroom

A multiroom streaming segítségével különböző DigitRadio-kat csatlakoztathat a hálózathoz különböző helyiségekből. Olyan csoportokat hozhat létre, amelyek ugyanazt a zenét játszák egyszerre egyetlen forrásból. A telepítés és a vezérlés a MyDigitradio Pro alkalmazással történik, amely iOS és Android operációs rendszeren is elérhető.

Modern vezérlő applikáció

A MyDigitRadio applikáció a Technisat rádiók és hangszórók vezérlő szoftvere. Ezen kívül az alkalmazás a több szobás hangrendszerre lett optimalizálva.

Elhelyezése

Mivel a hangszóró önmagában is mutatós darab így adja magát, hogy egy jól látható helyre rakja az ember. Ami külön jó hír lehet, hogy akár falra is rögzíthető, illetve elhelyezhető az asztalon vagy polcon.

Spotify összekapcsolás

Töltse le a Spotify alaklmazást okostelefonra, tabletre vagy számítógépre és hallgassa zenéit a DigitRadio-n, vagy a hozzá csatlakoztatott hangszórókon. A Spotify kapcsolódáshoz Spotify Premium előfizetés szükséges.