Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Superior Safe univerzális távirányító

Gyártó cikkszám: SUPTWW001
Cikkszám: 3906
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

Superior Safe tisztítható univerzális távirányító szinte bármilyen tévé típushoz


Ez az univerzális távirányító számos TV márkának a termékeihez használható amik előre vannak telepítve a távirányító memóriájába. Így az olyan márkájú televíziók nagy részéhez mint az LG, Samsung, Sony, Panasonic néhány másodperc alatt használható.
Továbbá ez az univerzális távirányító nedves törlőkendővel tisztítható, így minden szennyeződéstől és kórokozótól könnyedén megtisztítható. 

Főbb tulajdonságok:

  • Előre programozott tévék az azonnal használatért
  • Szinte bármilyen tévé vagy set top box “megtanítható”
  • Fertőtlenítő kendővel is tisztítható
  • TV és beltéri egység vezérlés

Kiknek ajánljuk?

Ahol a távirányító több szennyeződésnek van kitéve ott remek szolgáltatot fog tenni. Ugyanis ez a tisztítható távirányító nem csak nedves ronggyal hanem akár fertőtlenítő kendővel is. 
Mivel a távirányító memóriájában számos nagy tévé gyártó kódjai előre vannak programozva, ezért elég egy 4 számjegyű kódot beírni a távirányítóba és már használható is. 
Nem szükséges hozzá semmilyen programozó eszköz a “tanításhoz” sem, elegendő szembefordítani azzal a távirányítóval aminek a tudását meg akarod “tanítani” és követni a leírásban szereplő néhány lépést és készen is vagy.
Erősen ajánlott választás többek között olyan háztartásokba ahol kisgyermekek vannak, vagy akár hotelekbe is. Könnyen kezelhető, megbízható működésű, és nagyon egyszerűen tisztítható. Az elemtartó fedelét csavarral is lehet rögzíteni, így az elem biztosan nem fog eltűnni.