Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Rádió

Rádió

A rádiózás egy örök és megunhatatlan időtöltés. Azonban a technika megállíthatatlan fejlődés révén, ma már inkább internet rádiókat hallgatnak sokan. Ebben a termék kategóriában többnyire internetes rádió állomások hallgatására való eszközöket találsz, így a termékek nagy részéhez elengedhetetlen a meglévő internet kapcsolat.

Mivel a piacon nagyon sok gyártó rádiója található meg, így a döntés egy ilyen termék megvásárlásánál sem magától értetődő. Mi is inkább a felső kategóriás termékeket forgalmazó gyártó termékeit tartjuk, és ez nem más mint a Technisat

A Technisat német gyártó összes termékéről az első benyomása mindenkinek a prémium kialakítás és anyaghasználat. Itt a német precizitás teljes mértékben tettenérhető, így attól nem kell tartania senki, hogy valamilyen funkcióban ne hozná az elvárt 100% -os működést. 

Az összeszerelés és anyaghasználat mellett a hangzása is tökéletes. Ha fontos számodra, hogy amit hallgatsz az tényleg tökéletes minőségben szóljon, akkor a Technisat rádiói és hangszórói is tökéletes választás lesz Számodra. 

A kiváló hangzást elősegíti az eszközök technikai adottságai pl.: a DAB funkció megléte. (A DAB technológiáról részletesebben itt olvashattok.)

Nincs megjeleníthető termék.