Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Opticum Nytrobox H1 földi és kábel vevő

Gyártó cikkszám: TUN0152
Cikkszám: 4095
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. december 07.

Leírás

Opticum Nytrobox H1 földi és kábelvevő beltéri egység

Remek választás Mindig TV (ingyenes), kódolatlan Digi kábeltévé hálózatra is egyaránt. FullHD felbontást képes megjeleníteni és az alapvetőnek számító funkciókat (pl: PVR, TimeShift) tudja, így nem maradsz le egyik kedvenc műsorodról sem.

Főbb tulajdonságok:

  • HEVC (H.265) kompatibilitás
  • FullHD (1080p) felbontás
  • HDMI és SCART csatlakozók
  • Hibrid DVB-T2/C tuner

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban ingyenes Mindig TV és kódolatlan Digi kábeltévés csatornák vételére ajánljuk. Mivel kezeli a HEVC (H.265) kódolást, ezért amikor kódolatlan napokat tart a Mindig TV akkor azok a Mindig TV Extra csatornákat is tudod nézni. 

Található a beltéri egységen USB port is, így a hozzá csatlakoztatott pendrivera (vagy külső merevlemezre) könnyedén tudsz akár időzített felvételt is készíteni, amit később bármikor újranézheted.

Található az eszközön HDMI és SCART csatlakozó is. Az utóbbi akkor lehet igazán érdekes, amennyiben még “régi” típusú tévékészülékkel akarod használni. Azonban a FullHD felbontást csak HDMI -n keresztül képes megjeleníteni a beltéri egység.

Az Opticum Nytrobox H1 földi és kábelvevő beltéri egység képes akár médiaszerverről is lejátszani médiatartalmakat (videókat, zenéket, képeket). A választott hálózathoz az eszközön található LAN csatlakozó segítségével tudsz, vagy az USB portba dugható Wifi antennával a vezeték nélküli hálózatra (az USB Wifi dongle nem tartozék).