Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Opticum AX C100 HD kábelvevő

Cikkszám: 3587
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. május 19.

Leírás

Az OPTICUM AX C100 HD digitális Kábel TV vevőkészülék

Alkalmas a kábel szolgáltatók szabadon fogható nagyfelbontású HD (full HD) és hagyományos(SD) felbontású digitális csatornáinak vételére.
 

Kiknek ajánljuk?

Akik egy olcsó, de szerényebb tudású kábeltévés beltéri egységet nekik remek választás lehet az Opticum AX C100 HD típusú set top box. SCART csatlakozójának köszönhetően régebbi típusú televíziókkal (amiknek nincs HDMI bemenete) is össze lehet kötni a tévével.
 
Auto Scan segítségével gyorsan le lehet keresni az elérhető csatornákat, ami nagyban lerövidíti az első bekapcsoláskor szükséges hangolást. A Program Manager nyújt lehetőséget a lekeresett csatornák tetszőleges átrendezéséhez. Így olyan sorrendben lesznek a csatornák amilyen akarod. A rácsatlakoztatott külső adathordozóra (USB) képes az élő, vagy időzítővel beállított adást felvenni (PVR) és lejátszani. Természetesen a felvett műsorokat vissza is lehet nézni, plusz egyéb más formátumokkal is képes megbirkózni pl.: MKV, MP4, MOV, MPG, TS, DAT, VOB, FLV,AVI, M4A, M4V, MKA.

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
question_markHDMI csatlakozó Van
SCART csatlakozó Van
USB csatlakozó 1