Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Medialink ML7000 IPTV vevő

Cikkszám: 3352
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2020. július 22.

Leírás

Medialink ML 7000 IPTV vevő

Ez egy tunerrel nem rendelkező beltéri egység. Csak és kizárólag IPTV streamek vételére képes az ML 7000 típus, továbbá kompatibilis minden middleware -rel. (pl.: Stalker). A beltéri egységen található USB portnak köszönhetően lehet hozzá csatlakoztatni bármilyen USB -s adathordozót. A DLNA -nak köszönhetően látja a különböző multimédiás DLNA képes eszközöket (pl.: saját média szerver).

Főbb tulajdonságok:

  • IPTV middleware támogatottság
  • YouTube támogatottság
  • 2GB RAM
  • USB port 

A 2GB RAM elegendő ahhoz, hogy folymatos, akadás mentes használatot biztosítson. Van YouTube elérhetőség, így a híres videó megosztó portálon található több millió videót is lehet ezzel a készülékkel nézni. A további multimédia tartalmak is probléma nélkül nézhetőek az ML 7000 típusú beltéri egységgel ugyan nagyon sok formátumot támogat, többek között: AVI, DivX, MKV, Xvid, MP4, SWF, H.265. A PVR és TimeShift funkciók sem hiányozhatnak ebből a Medialink eszközből sem.