Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Johansson 9721 Digital SCR LNB

Cikkszám: 3630
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 21.

Leírás

Johansson Digital SCR 9721 típusú műholdvevő fej

A belga székhelyű Unitron Group világszerte ismert minőségi termékeiről és innovatív technológiai megoldásairól. Minden Johansson márkás terméket az Unitron Group fejleszt, gyárt, ellenőriz és forgalmaz. Ez garantáltan egyet jelent a megbízhatósággal és a hosszú élettartammal.  

A Johansson unicable  műholdvevő fej nélkülözhetetlen eszköz a modern műholdas televíziós rendszer hatékony kiépítéséhez. Alacsony zajszintű egykábeles jelelosztó akár 32 felhasználóhoz, egyetlen parabola antennáról! Egy időben, egyszerre több műholdvevő használatát teszi lehetővé, a kép- és a hang jelentősebb minőségromlása nélkül! 

Innovatív újdonság az Unitrontól 

A Johansson Unitron unicable LNB fej lehetővé teszi a költséghatékony, ugyanakkor kényelmes műholdas televíziózást akár 32 db SAT TV vevőkészülék számára. Segítségével a falban lévő zavaró kábelrengeteg és a fáradtságos telepítés elkerülhető. Mindössze egyetlen kábel behúzására van szükség! Az innovatív unicable rendszer multiswitch kapcsolókkal még tovább bővíthető. 

Működése 

A vevőfej a szatellit antennához csatlakozva felerősíti a parabola által összegyűjtött gyenge jelet, melyet egyúttal alacsonyabb frekvencia tartományba is átkonvertál. Ezáltal a jelek koaxiális kábelen szállíthatóvá válnak. Twin, quad vagy octo műholdvevő fej illetve multiswich alkalmazására egyáltalán nincs szükség! A beüzemelés első lépése a koax kábel bekötése és behúzása a beltéri egységig. Ezt követően a kábelt az „LNB IN” feliratú csatlakozóba kell bekötni. 

A termék kizárólag Unicable/SCR rendszert támogató műholdvevő készülékekkel kompatibilis! 

Paraméterek

Kimenetek száma 1 db
Bemenetek száma 1 db
Működési mód dinamikus/statikus
Vevőkészülékek maximális száma dinamikus módban 24 db
Maximális kimeneti transzponderek száma statikus módban 32 db
Bementi frekvenciatartomány 10700-12750 MHz (Ku-sáv)
Nagy kimeneti teljesítmény (AGC vezérelt)
Támogatott szabványok EN50494 / EN50607
Nyereség 60dB
Maximális energiafogyasztás 4,8 W
Zajszint 0,5 dB
Működési hőmérséklet - 40 és + 60 °C között
Méret 135 x 120 x 60 mm
LNB rögzítő szerelvény mérete 40 mm