Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Johansson 9738 dCSS Stacker

Gyártó cikkszám: 2097380000018
Cikkszám: 3585
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2020. szeptember 30.

Leírás

Johansson 9738 dSCR stacker

2 műholdas bemenetel (az egyik kombinált műhold+földi) és egy dSCR  kimenettel, ami 2 felhasználói csatornát továbbít egyszerre.

A dSCR stacker segítségével kompromisszum nélkül használhatunk egy régi koax kábelt arra, hogy egyszerre két vevőt is kiszolgáljunk.

Tudvalevő, hogy a hagyományos műholdas fejekhez menő kábeleket nem lehet többfelé osztani, mert ezen a kábelen megy tápfeszültség a fejhez, plusz különböző vezérlőjelek. Ha simán elosztjuk, akkor előfordulhat, hogy a rácsatlakoztatott műholdvevő beltéri egységek más-más parancsot adnak a fejnek, ami így biztosan nem tud a kívánalmaknak megfelelően működni. Minden műholdvevő beltéri egységhez tehát önállóan kell egy kábel a műholdvevő fejtől.
Gyakori eset, hogy valamilyen okból már nem lehet újabb kábeleket bevezetni ezért fejlesztették ki az dSCR technológiát, ami segít áthidalni ezt a nehézséget.
A dSCR lehetővé teszi, hogy akár 8 felé is el lehessen osztani egy műholdas kábelt. Feltétele, hogy a vevők is ismerjék ezt a technológiát. A beltéri egységnél a fejtípust Unicable 8-ra kell állítani!

Tipikus felhasználási módok: 

  1.  PVR-es műholdvevő lett beüzemelve, amihez TWIN fejre lenne szükség. Ha a beltéri egység ismeri a dSCR-t akkor nem szükséges még egy kábelt befűzni.
  2. Be lett üzemelve egy második beltéri egység, amihez kellene egy új kábel. Ha nincs lehetőség második kábelt behúzni, a régi kábelt el lehet osztani, ha használjuk a dSCR stacker-t

Ebben az összeállításban két műhold + a földi antenna jelét vihetjük le egy kábelen és oszthatjuk el kétfelé

Johansson 9738 stacker felhasználása 2 műholdhoz

Csatolt dokumentumok