Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Inverto ULTRA Twin műholdvevő fej

Gyártó cikkszám: 3208
Cikkszám: 4019
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

Twin az az két kimenetes műholdvevő fej remek erősítéssel

Ez a Twin műholdvevő fej a két kimenetének köszönhetően 2 végponton használható. Nagyon alacsony zajszinttel és nagyon jó erősítési eredményekkel rendelkezik, így rossz időjárási körülmények között is képes biztosítani a FullHD vagy akár 4K felbontású tartalmak vételét.

Főbb tulajdonságok:

  • Alacsony zajszint
  • Remek erősítés
  • Időjárás álló kialakítás
  • Twin LNB

Kiknek ajánljuk?

Ha két végponton akarod a vett műholdas jelet nézni, és remek erősítésű ugyanakkor alacsony zajszintű műholdvevő fejet szeretnél, akkor ez az Inverto Ultra Twin típust ajánljuk. Egy tartós műholdvevő fejről van szó, ami sokáig fogja biztosítani a kiváló minőségű vételt függetlenül az időjárástól. 
Nem szükséges ideális esetben (ha nem extrém nagy a távolság az LNB és a vevőegység között) erősítő használata. Ugyanis bőven olyan vételt biztosít amit két vevőegységet is kifogástalanul kiszolgál. Remek választás akár UPC Direct csatornák vételéhez is amennyiben éppen műholdvevő fejet keresel.

Paraméterek

Csatlakoztatható vevők száma 2