Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Inverto SatPal műholdas beállító műszer

Cikkszám: 3445
Gyártó: Inverto
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-18

Leírás

Inverto SatPal egy okostelefonnal vezérelhető műholdas beállító eszköz

Főbb tulajdonságok:

  • Letölhető iOS és Android applikáció
  • 4 transzponder egy idejű mérése
  • Élő spektrumanalizátor (MER, kimeneti jelszint, C/N, BER és PER)
  • Kompatibilis Universal vagy Unicable LNB -kel

Mi van a dobozban?

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak lehet remek választás ezt az együlálló műszert akik előszeretettel váltanak műholdakat illetve szeretik az innovatív megoldásokat. Maga a műszer számos olyan dologra képes amit eddig a felső kategóriában lehetett csak tapasztalni (pl.: élő spektrum analízis). A GPS lokációnak köszönhetően megmutatja hogy az adott helyen milyen műholdak érhetőek el, illetve a beállításban is nagy segítséget nyújt. Főként szerelők fogják igazán szeretni a sokoldalúságát, azonban véleményünk szerint bárkinek hasznos lehet akik szeretnek elmerülni a műholdas vétel rejtelmeiben.

 

Ezt az eszközt hosszú távú használatra tervezték, és ezt igazolja az is, hogy kompatibilis az össze (eddig elérhető) Unicable technológiákkal, illetve a későbbi frissítések is nagyon egyszerűen telepíthetőek a letölthető applikáció segítségével.

Hogyan működik?

Az elérhető iOS vagy Android applikációt letöltve, Bluetooth segítségével össze lehet kötni az Inverto SatPal műszert az okostelefonnal. Ahogy a párosítás megtörtént már azonnal mutatja az LNB fogott jellel kapcsolatos adatokat. Ez a megoldás az antenna beállítását nagyba leegyszerűsíti és megkönnyíti. Maga az applikáció gyakorlatilag minden adatot rögzít (amit csak tud számolni), így megkönnyíti a szerelések adminisztrációját is.