Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü
iDiskk U001 (64GB) Katt rá a felnagyításhoz

iDiskk U001 (64GB)

Cikkszám: 3357
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-01-26

Leírás

Főbb funkciók:
  • MFI tanusítvány
  • Támogattja a 4GB -nál nagyobb fájlok átvitelét is
  • Ingyenesen letölthető applikáció
  • Minden média formátumot támogat
 
Az iDiskk-U001 egy igazi hiánypótló eszköz az iOS felhasználóknak. Ugyanis minden iPhone és iPad felhasználó az esetek nagy számában helyszűkében van. Ez a remek kiegészítő ebben nyújt segítséget, ugyanis 64GB belső tárhellyel rendelkezik. A Lightning csatlakozónak köszönhetően csak bele kell dugni az általad használt iOS -es eszközbe és már használhatod is. Nagyon fontos megjegyezni az eszközzel kapcsolatban, hogy MFI Certified (Made for iOS certified) ami garantálja a 100% -os kompatibilitást az iOS eszközökkel.
 
 
Kiknek ajánljuk?
 
Minden iOS felhasználónak aki úgy érzi, hogy mindig sakkoznia kell a hellyel a készülékén, kiváló választás lehet az eszköz. Nem igényel konfigurációt, így a használatának az elsajátítása nem igényel többet fél percnél. 
Lehetőség van a fényképek, videók, zenék és egyéb dokumentumok tárolására, továbbá lehet rá biztonsági mentést is készíteni. Az iDiskk segítségével nagyon leegyszerűsödnek olyan műveletek amik a számítógép használata közben mindennaposság váltak, de az iOS eszközök használata közben le kellett mondani róluk. 
 
Termékről bővebben:
 
Nem csak Lightning csatlakozó található rajta, hanem egy USB csatlakozó is, aminek a segítségével egy szempillantás alatt átvihető bármilyen tartalom a számítógépről az iPhone -ra vagy akár fordítva. Nem szükséges “felhőkbe” másolni vagy különböző szolgáltatásokat használni amivel átviheti a nyaralás fényképei a számítógépre. Gyakorlatilag egy “univerzális” pendrive -ként üzemel amit lehet számítógépen és iOS eszközön is használni.
 
 
Az adatátviteli sebességgel nem lesz probléma egy-egy nagyobb fájl átvitele közben. 14-15MB/s sebesség több mint elegendő, hogy egy 1GB méretű fájlt maximum 1 perc alatt felmásold, azonban a sebesség függ a behelyezett SD kártya típusától. Az olvasási sebesség 15MB/s -nál gyorsabb és az írási sebesség minimum 10MB/s.
 
 
Támogatott formátumok:
Videó: .mov .mpg .vob .wmv .rmvb .avi .mp4 .mkv .flv .mpg .rm .3gp etcMusic:.mp3 .wav .acc .m4a .m4r
Kép: jpg .gif .tif .png .bmp .jpeg .tiff
Fájl: txt .doc .ppt .xls .xlsx .pdf .pages .numbers .htm .html
 
Támogatott eszközök:
iPhone: iPhone7/7 plus,iPhone6/6S/6 plus/6S plus/iPhone SE,iPhone5/5s/5c
iPad: iPad Pro/iPad Air 2/iPad Air/iPad4/iPad mini
iPod: iPod touch6/iPod touch5
Számítógép: Windows,Linux és Apple Mac
Kompatibilitás
iOS 9 vagy újabb, OSX, Windows, Linux
Méretek:
45mm x 12mm x 7mm
Súly:
10.08g
Működési hőmérséklet:
C ~ + 70°
Támogatott fájlrendszerek
FAT32 / exFAT