Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

HDMI Switch 3 portos 4K

Gyártó cikkszám: 05-02003
Cikkszám: 3241
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

3 portos HDMI switch ami tökéletes akár 4K felbontás esetében is

Egyszerű kezelés és megbízható használhatóság jellemzi. Több olyan eshetőség is felmerül amikor a TV -ben (vagy bármilyen más készülékben) található HDMI csatlakozók száma kevés, mert még kötnél rá tovább eszközöket. Többek között ebben az esetben remek választás ez a 3 portos HDMI switch.

Főbb tulajdonságok:

  • 4K felbontás támogatottsága
  • Külső infraszem
  • Automatikus és manuális kapcsolási lehetőség
  • Távirányító a csomag része

Kiknek ajánljuk?

Több olyan élethelyzet is van amikor egy HDMI switch több mint hasznos kiegészítő. Amennyiben kevés a TV készülékeden (vagy bármilyen más HDMI bemenettel rendelkező készülékeden) a HDMI csatlakozók száma, akkor ezzel az eszközzel pillanatok alatt további 3db eszközt leszel képes csatlakoztatni.

Továbbá ha gyakran cserélgeted a TV -be bedugott HDMI kábeleket az hosszú távon nem tesz jót a TV -be épített HDMI csatlakozónak. Sajnos ezt mi is megtapasztaltuk, és a napi több 10 alkalommal való folyamatos cserélgetése tönkretette a TV csatlakozóját. Ezért ilyen körülmények között is előszeretettel ajánljuk, mivel egy TV szerelése több időt és energiát vesz igénybe mint egy külső HDMI switchnek.

A mellékelt távirányítónak köszönhetően könnyedén lehet váltani a rákötött eszközök között, hogy éppen melyik szeretnéd nézni. A távirányító mellett van lehetőség HDMI switchen található kapcsolóval is váltani a források között. 

Továbbá van egy olyan funkció is, hogy automatikusan arra kapcsol amire utoljára jelet adsz. Így ha rá van kötve mind a három szabad HDMI portra 1-1 eszköz, akkor amelyiket előszőr bekapcsolod, arra fog váltani a switch automatikusan. 

A külső infraszemnek köszönhetően ha szeretnéd akkor akár el is lehet rejteni a TV mögé, és elég csak az infraszemnek látható helyen lennie, hogy a távirányítóval tudd vezérelni az eszközt.