Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Elcart HDMI Extender (60m)

Gyártó cikkszám: 42/12472
Cikkszám: 3706
Gyártó: Ekselans
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2020. október 22.

Leírás

Ez az Elcart HDMI Extender pont erre az igényre nyújt költséghatékony megoldást. 

Sajnos jelenleg 10-20m -nél nagyobb távolságra már nem lehetséges veszteség nélkül a HD és a FullHD jel továbbítása hagyományos HDMI kábelen. Vannak olyan kábeltípusok amikkel megoldható, de azoknak az ára nagyon borsos.

Az adó és vevő egység között egyetlen CAT5e vagy CAT6 típusú UTP kábel elegendő a tökéletes jeltovábbításhoz. 

Főbb tulajdonságok:

  • Max. 60m
  • Egy vevő- és egy adóegységből áll
  • CAT5e (több mint 20m esetén CAT6) kábel ajánlott
  • 1080p (FullHD) jel továbbítása veszteség nélkül

Kiknek ajánljuk?

Ha több 10m méterre szeretnél HDMI jelet továbbítani költséghatékonyan, akkor feltétlen szükséged lesz egy HDMI extenderre, mert ez hagyományos HDMI kábelen nem megoldható. Ezzel a nagyon könnyen beüzemelhető eszközzel pontosan ezt tudod megoldani. Ha egy családi házban az emeletre (vagy távolabbi szobába) akarod a FullHD jelet továbbítani, akkor ez az Elcart HDMI Extender remek szolgálatot fog tenni.

Működés

Nem szükséges semmilyen komolyabb beállítás a használatba vételhez. Elegendő összekötni egy CAT6 (vagy CAT5e) kábellel a vevő- és adóegységet, csatlakoztatni az adóegységhez a TV -t, monitort, DVD lejátszót, számítógépet vagy bármilyen HDMI kimenettel rendelkező FullHD eszközt és a többit elvégzi maga az eszköz.

A maximális 60m -es jeltovábbítást maradéktalanul tudja, ezért nem kell attól tartani, hogy a maximumhoz közelítve lenne jelveszteség.