Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Ekselans EK 100L TV antenna

Cikkszám: 3755
Gyártó: Ekselans
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2019. október 25.

Leírás

Ekselans EK 100L kültéri digitális TV antenna remek nyereséggel

Nem csak "szép", de kiváló TV vételt produkál. Antennát nem azért vásárolunk, mert szép, hanem elsősorban azért, hogy jó legyen a TV vétel, de az Ekselansnál az esztétikum is kimagasló. Mindig TV vételhez ajánlott és ami a legjobb, hogy az összeszerelése szerszám nélkül kb. 2 perc (szaktudás/hozzáértés nélkül), az úgynevezett "klick-klack" rendszernek köszönhetően. Az összeszerelés könnyebbsége ellenére is igen masszív szerkezet, így nem törnek le könnyen az elemei. A korrózió védelemnek köszönhetően időjárás viszontagságainak is jobban ellenáll.

Főbb tulajdonságok:

  • Hatalmas, 17 dB-es antennanyeresége, kiváló vételt biztosít az adótól távolabb is.
  • Az általa vett jelet erősítés nélkül is eloszthatjuk 2-3 TV-re.
  • Az antenna műanyag elemei ABS-ből (akrilonitril-butadién-sztirol) készülnek, amit pld. az autóipar is használ, mivel igen jó műszaki tulajdonságokkal rendelkező műanyag.  (műszerfalak, lökhárítók készülnek belőle) az időjárás viszontagságainak is rendkívül jól ellenáll.
  • Az antennát kifejezetten digitális vételre tervezték, ennek megfelelően tökéletes választás a Mindig TV vételéhez.
  • A beépített LTE szűrő védi a TV készüléket a beérkező mobil-internetes zavaroktól.

Kiknek ajánljuk?

Ha az adótoronytól viszonylag távol vagy (70km - 80km), vagy közelebb de esetleg van némi zavar az optikai rálátásban, akkor az Ekselans EK 100L tv antenna remek választás. A kíváló nyereségének köszönhetően probléma nélkül el lehet osztani a jelet erősítő használata nélkül 2-3 TV készülékre.

Hogy kell összeszerelni (szerszám nélkül)?

 

Paraméterek

Beépített erősítő Nincs
Hatótávolság 0-80km