Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

PMSW 210 DVB-T/CATV átkapcsoló DC blokkolt

Cikkszám: 1017
Gyártó: Para-Mega
Elérhetőség: Készleten
Várható házhozszállítás: 2020. április 07.

Leírás

Egyre több TV készülék rendelkezik MPEG4-es DVB-T tunerrel, ami alkalmassá teszi a készüléket a földfelszini digitális sugárzású TV műsorok (Mindig TV) vételére is.

Ha valaki jelenleg kábelTV szolgáltatótól kapja a jelet de szeretné a TV-jével a MindigTV adásait is fogni, csak úgy teheti meg, ha cserélgeti az antennakábeleket.

A kábelTV és a földi antenna jeleinek a közösítésére nincs lehetőség, mert zavarja egyik a másikat, extrém esetben pedig olyan zavaró jelek kerülhetnek a kábelTV rendszerre, ami a szomszédoknál is minőségromlást illetve internetes hibákat idézhet elő.

 

Abból a célból, hogy ne kelljen állandóan cserélgetni a kábelt, lett kifejlesztve ez az átkapcsoló.

Ez a kis doboz megfelelő minőségben és automatikusan képes elvégezni az átkapcsolást úgy, hogy semmilyen zavart nem okoz a rendszerekben.

5 Voltal kapcsol át, amit a vevő (TV, Set-top-box) biztosít.
A kapcsoló az 5 voltot nem adja tovább az antennára!

Csak azokkal a TV készülékekkel használható, amelyek képesek +5 V-os feszültséget kiadni az antennakábelre.

Ha érzékeli a doboz az 5V-os feszültséget, akkor a földi antennára kapcsol, ha nem, akkor pedig a kábelTV jeleit engedi a TV-re.

 

Ha a TV készülékünk menüjében nem lehet beállítani ezt az 5V-ot akkor e helyett a PMSW-300 típusú kapcsolóra van szükség

 

Ha a kapcsoló érzékeli az 5V-ot akkor a hátoldalán kigyullad egy LED.