Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

VU+ ZERO műholdvevő (fekete)

Gyártó cikkszám: 8809288540640
Cikkszám: 2692
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. október 22.

Leírás

Vu+ Zero műholdvevő

A Vu+ márkanév mára egybeforrt a minőséggel. Ezt az új készüléket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szívesen megismerkednének egy vérbeli műholdvevővel, de nem mertek a csúcskategóriából választani. A Vu+ most egy olyan készüléket kínál, melyben megtalálható mindaz a tudás - bizonyos kompromisszumokkal -, ami eddig csak a csúcskategóriában volt elérhető. Kompakt méret, letisztult, minimalista design, kifogástalan minőség. Ez a Vu+ Zero.


A Vu+ Zero Enigma 2 - es gyári alapszoftverével is elérhető számos szolgáltatás, pl. HbbTV képes, beépített Opera böngésző, MediaScanner, YouTube, IPTV, stb., de mint minden ehhez a kategóriához tartozó készülék gyári szoftverét érdemes lecserélni valamelyik Enigma2 - es szoftver labor termékére. Ezzel - a letölthető kiegészítők nagy száma miatt - teljesé válik a készülék multimédiás képessége és funkció gazdagsága.
A Vu+ Zero - hoz a "BlackHole" a legnépszerűbb image, de a többi E2 - es szoftver (OpenATV, OpenPL, stb) is kiválóan használható.

A készüléket csak hálózat - internet eléréssel lehet teljes egészben kihasználni. Ez megoldható a készülék hátoldalán elhelyezkedő RJ45 10/100 Mbps Ethernet interfész csatlakozóval, vagy USB -s WiFi adapteren keresztül.

12 V DC -ról működik, 12 V -os AC/DC hálózati adapter tartozék. További tartozék egy infravörös hosszabbító kábel. A kábel segítségével elrejthetővé válik a kisméretű készülék úgy, hogy a kábel végén elhelyezkedő öntapadós IR vevőt a TV elejére ragasztjuk.

Paraméterek

DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és Wifi stick (opcionális)
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
USB csatlakozó 2
YouTube Van