Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Antenna állvány lapostetőre KICSI /120°, háromlábú/

Cikkszám: 3212
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

Háromlábú antenna állvány lapostetőre földi, parabola és Wifi antennákhoz egyaránt

Wifi antennákhoz, földi antennákhoz és természetesen parabola antennához is ajánlott állvány kifejezetten lapostetőre, teraszra, vagy bármilyen egyéb sík felületre. Ennek a háromlábú állványnak a lábai hossza 50cm és 120° -os szöget zárnak be. Ezáltal sokkal biztosabb tartást tesz lehetővé nagyobb antenna esetében, mint a másik két típisú lapostetős állvány.

Főbb tulajdonságok:

  • Lapostetőre ajánlott
  • Háromlábú (lábanként 50cm hosszú)
  • Szükséges alapterület: min. 1,5m2

Kiknek ajánljuk?

Ha kültéri digitális földfelszíni antenna, vagy Wifi antenna vagy akár parabola antenna rögzítését akarod sík felületen (pl.: lapostető) megoldani, akkor ez az állvány nagyon jó választás. A csomag tartozéka 1db 5/4" átmérőjű 120cm hosszú acélcső, 3db 60cm hosszú árbocmerevítő pálca, 2db árbocrögzítő csillag. Ennek az állványnak a használatához minimum 1,5m2 alapterület szükséges a tapasztalatunk alapján. Mivel akár több betonkockával is súlyozható a lábai külön-külön is, így lehetőség van arra, hogy tökéletesen stabilan tartsa a rászerelt antennát. 

90cm átmérőjű parabola antennánál nagyobbat nem érdemes felszerelni erre az állványra, mert egy erősebb szél képes lenne eldönteni.