Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Viper Twin E2 műholdvevő set top box

Cikkszám: 3952
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. május 11.

Leírás

Amiko Viper Twin DVB-S2 tuneres Linux rendszerű műholdvevő

Ez a műholdvevő Twin tunerrel van ellátva, így akár két műhold csatornáit is nézheted egyszerre. A linux rendszernek köszönhetően nagyon sok beállítási és testre szabási lehetőség elérhető. Ha van némi számítástechnikai és/vagy Linux rendszerekkel kapcsolatos alap tudásod, akkor ebből a Twin tuneres műholdvevőből sok minden kihozható.

Főbb tulajdonságok:

  • Twin DVB-S2 tuner
  • Linux rendszer
  • FTA műholdvevő

Kiknek ajánljuk?

Egy sok ízben testre szabható Linux rendszerű FTA műholdvevő beltéri egységet keresel ami több műhold csatornáinak egyidejű vételré szeretnél használni, akkor ez egy remek választás.
A Linux rendszernek köszönhetően a beállítási lehetőségek és a külön letölthető kiegészítők száma nagyon nagy, ezért nem akarjuk felsorolni. Azonban, ennek az eszköznek a magabiztos kezeléséhez szükség van némi előismeretre a Linux rendszereket illetően. Azonban, ha ez számodra inkább előny mint hátrány, és nincs szükséged kártyafogadóra, akkor ez a set top box szinte minden igényedet ki fogja elégíteni.

Gigabites Ethernet csatlakozó található az eszközben a beépített Wifi mellett, így a hálózathoz való csatlakozás nem fog problémát jelenti. Multimédia tartalmak lejátszása sem okoz gondot, így ha van otthon médiaszerver, akkor pillanatok alatt tudsz hozzá csatlakozni és lejátszani róla szinte bármit. 
Két USB port található az Amiko Viper Twin műholdvevőben amikhez pendriveot vagy külső merevlemezt is tudsz csatlakoztatni. Ezekre a csatlakoztatott adathordozókra tudsz rögzíteni műsorokat, amiket bármikor visszanézhetsz, így biztosan nem maradsz le semmiről. TimeShift, PVR és EPG funkciók teszik lehetővé, hogy gyorsan be tudd állítani mikor mit akarsz rögzíteni.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Nincs
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Nincs
Modulfogadó (CI) Nincs
RCA csatlakozó Van
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2