Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Viper Combo 4K V20 combo set top box

Cikkszám: 3968
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. március 10.

Leírás

Combo beltéri egység DVB-S2X és egy hibrid T2/C tunerrel szerelve

Ez a set top box képes a digitális földfelszíni (Mindig TV), műholdas és kábeltévés csatornák vételére is.  OpenATV Linux alapú rendszer fut rajta ami nagyon sok lehetőséget rejt magában a számos telepíthető plug-in -nek köszönhetően. Azonban szükséges az ilyen műveletekhez némi Linux -os rendszerismeret. Továbbá a 4K tartalmak megjelenítésére is probléma nélkül képes ha erre alkalmas tévével rendelkezel.

Főbb tulajdonságok:

  • Quad Core processzor
  • Linux operációs rendszer
  • 4K támogatottság
  • DVB-S2X + DVB-T2/C tunerek
  • Smart kártyaolvasó

Kiknek ajánljuk?

Mivel Linux operációs rendszer van rajta, ezért nem ez a legegyszerűbben kezelhető darab, mivel nagyon sok beállítási lehetőség van. OpenATV rendszer van a set top boxon, ami egy nyiltforráskódú Linux operációs rendszer, ezáltal a fejlesztése folyamatos.

Beépített Wifi van az eszközben, így mindenféle kiegészítő nélkül képes csatlakozni bármilyen 2.4GHz Wifi hálózatra. Ezen felül van a set top boxban beépített Ethernet csatlakozó is, ha a vezetékes kapcsolatot preferálnád.

1x USB 2.0 és 1x USB 3.0 csatlakozókba lehet kötni akár a külső merevlemezt van pendriveot, hogy tudd rögzíteni a kedvenc műsorodat. PVR, TimeShift és EPG funkciók is elérhetőek, így mindig tudni fogod mikor milyen műsor fog következni azt általad kedvelt csatornákon és lehetőséged van beállítani automatikus felvételt. Így nem számít, hogy késő éjszaka vagy akár napközben az a műsor amit nézni szeretnél, mert biztosan fel lesz véve és amikor időd engedi meg tudod nézni kényelmesen.

Remek választás akár az ingyenes műholdas csatornák, akár Mindig TV csatornák vételére is. De ha kódolatlan kábeltévé csatornákat néznél inkább (pl.: Digi kábeltévé) akkor arra is képes.
IP szolgáltatásra (pl.: Telekom IP szolgáltatás) nem alkalmas!

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2
YouTube Van