Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Viper 4K Combo beltéri egység

Cikkszám: 3742
Gyártó: Amiko
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2019. december 17.

Leírás

Amiko Viper 4K Combo egy igazán sokoldalú (DVB-S2 és DVB-T2/C tunerekkel rendelkező) Linux rendszerű set top box

Főbb tulajdonságok:

  • 4K támogatottság
  • DVB-S2 és DVB-T2/C (hibrid tuner)
  • Gigabites ethernet port
  • SD kártyaolvasó

 

Kiknek ajánljuk?

Ha egy mindenre képes kombó beltéri egységet keresel ami megbirkózik a 4K felbontással, és ha számodra fontos a Linux alapú rendszer a testre szabhatóság miatt, akkor az Amiko Viper 4K set top box az egyik legjobb választás. 

2db USB port található a készüléken amiből az egyik USB 3.0, így a felvétel és a lejátszás külső adathordozóról probléma nélkül fog menni. A multimédiás képességei is figyelemre méltóak, ugyanis a YouTube illetve bármilyen interneten található multimédiás tartalom fogyasztható ezzel a készülékkel.  Ahogy a DLNA vagy bármilyen más hálózati lejátszás is megoldható vele, így könnyedén beilleszthető az otthoni “mozi centrumba”.

Található a készülékben CA kártyaolvasó, amivel akár a UPC Direct csatornáit is gond nélkül lehet élvezni, illetve a hibrid tunernek köszönhetően MindigTV Extra csatornák is nézhető válnak.

Gyárilag OpenATV 6.2 rendszer található rajta, azonban ha egy másik kompatibilis rendszert jobban preferálsz akkor lecserélheted arra. Ehhez szükséges számítástechnikai alapismeret és a Linux rendszerek alapvető kezelésének ismerete is nagy előny ha a rendszert szeretnéd lecserélni.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
DLNA Van
Hálózati kapcsolat Ethernet port és beépített Wifi
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
Modulfogadó (CI) Nincs
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2
YouTube Van