Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko T765 HD DVB-T/T2 FTA HEVC földi digitális vevő

Cikkszám: 3930
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

Megérkezett az Amiko T70 Mindig TV vevő beltéri egység utódja

DVB-T/T2 tuner található az eszközben és kezeli a HEVC (h.265) kódolást, így az ingyenes Mindig TV csatornák vételéhez több mint remek választás. PVR, TimeShift, EPG az alap funkciói közé tartoznak, ezért a kedvenc műsoraidat könnyedén rögzítheted és bármikor visszanézheted.

Főbb tulajdonságok:

  • FullHD támogaottság
  • FTA digitális földfelszíni vevő
  • MKV, AVI, MP4, MPG, TS kiterjesztésű médiafájlok lejátszása
  • USB csatlakozó

Kiknek ajánljuk?

Ha egy olcsó és egyszerűen kezelhető Mindig TV vevő set top boxot keresel, ami az ingyenes Mindig TV csatornák vételére használnál, akkor ez az egyik legjobb választás.

Nagyon könnyű beállítani, hogy a kívánt műsorokat felvedd és később amikor neked kényelmes visszanézhesd. Rendelkezik a PVR és TimeShift funkciókon felül 7 napos EPG -vel is, így mindig tudni fogod mikor milyen műsor lesz az adott csatornán.

HDMI és SCART csatlakozó is található ezen a beltéri egységen, így akár régi típusú TV készülékkel is gond nélkül használható. Azonban csak HDMI -n keresztül képes csak a FullHD megjelenítésére.

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Nincs
DLNA Nincs
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Nincs
Modulfogadó (CI) Nincs
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Van
USB csatlakozó 1
YouTube Nincs