Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Mira 2 Wifi műholdvevő

Cikkszám: 3922
Gyártó: Amiko
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2020. október 27.

Leírás

Egyszerű kezelésű műholdvevő beltéri egység DVB-S2 tunerrel

Remek választás akár UPC Direct szolgáltatáshoz is, és képes akár UPC Direct kódkártyát is fogadni ezáltal nézhetővé válnak a kódolt csatornák. De természetesen az ingyenesen fogható műholdas csatornák vételére is kiválóan használható.

Beépített Wifi -vel rendelkezik, így könnyedén lehet csatlakoztatni a már meglévő vezeték nélküli hálózathoz. 

Főbb tulajdonságok:

  • Beépített Wifi
  • Conax kártyaolvasó
  • DVB-S2 tuner
  • Külső infraszem

Kiknek ajánljuk?

Remek választás olyan műholdas rendszerekbe ahol ingyenes műholdakat vagy Conax kódkártyával rendelkező műholdas szolgáltatást (pl.: UPC Direct) nézel és szükséges megbízható beltéri egység. 

Kompatibilis a DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 és USALS rendszerekkel, így nagy valószínűséggel bármilyen műholdvevő rendszerhez megfelelő választás ez a set top box.

FullHD felbontást támogatja, így a képminőség tökéletes megjelenítése nem ezen az eszközön fog múlni. Természetesen az összes olyan funkciót tudja amit egy beltéri egységnek ma már tudnia kell, ilyen többek között a TimeShift, PVR, EPG. Képes lejátszani MKV, AVI, MPG, MP4, TS, VOB, JPEG és MP3 kiterjesztésű fájlokat, így nem lesz probléma egy-egy film vagy műsor megnézése.

Kompakt kialakításának köszönhetően akár a TV mögé is könnyedén el tudod rejteni. Mivel tartozik az eszközhöz külső infraszem is, ezért ha el van rejtve a beltéri egység, akkor is lehet vezérelni a készülékhez tartozó távirányítóval.

Paraméterek

Digitális hang kimenet Nincs
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
RCA csatlakozó Nincs
SCART csatlakozó Van
USB csatlakozó 1
YouTube Nincs