Kedves látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletesebben a cookie -k használatáról és az adatok kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü

Amiko Mini 4K UHD DVB-S2X műholdvevő set top box

Gyártó cikkszám: 902834
Cikkszám: 4013
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítás: 2021. szeptember 30.

Leírás

DVB-S2X tunerrel szerelt műholdvevő set top box

Ez a remek és könnyen kezelhető set top box DVB-S2X tunerrel van szerelve ami képes akár multi stream adásokat is lejátszani. Mivel rendelkezik kártyaolvasóval Direct One (UPC Direct) szolgáltatáshoz is ajánlott választás.

Főbb tulajdonságok:

  • Külső infra port
  • PVR / TimeShift / EPG funkciók
  • 2x USB csatlakozó
  • Digitális audió csatlakozó

Kiknek ajánljuk?

Ha egy könnyen kezelhető műholdvevő beltéri egységet keresel amit akár Direct One (UPC Direct) szolgáltatáshoz is tudsz használni (a beépített kártyaolvasónak köszönhetően), illetve multi stream képes is, akkor ez az Amiko Mini 4K UHD DVB-S2X típus nagyon jó választás.

2db USB csatlakozóval rendelkezik, amihez külső merevlemezt is tudsz csatlakoztatni, így az összes számodra fontos műsort fel tudod venni. Természetesen a felvett tartalmakat bármikor vissza tudod nézni, amikor neked a legkényelmesebb. A PVR / TimeShift és az EPG funkciók teszik igazán egyszerűvé egy (vagy több) műsor felvételét.

Külső infra portot is tartalmaz a csomag, amit csatlakoztatva a set top boxhoz, akár el is rejtheted magát az eszközt, és elég csak a külső infra portot látható helyre tenni a vezérlés folyamatossága érdekében. Így az eszköz gyakorlatilag észrevétlen marad, viszont a tudását eléred ugyanúgy.

Rendelkezik HDMI és RCA csatlakozókkal, azonban az utóbbival való csatlakoztatás esetén a FullHD felbontás nem támogatott. A HD és FullHD felbontás csak HDMI kábellel érhető el!

Mi van a dobozban?

 

Paraméterek

Digitális hang kimenet Van
DLNA Nincs
Hálózati kapcsolat Ethernet port
question_markHDMI csatlakozó Van
Kártyaolvasó (CA) Van
Modulfogadó (CI) Nincs
RCA csatlakozó Van
SCART csatlakozó Nincs
USB csatlakozó 2