Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Böngészés:

Amennyiben Ön csak látogatóként, érdeklődőként nézi meg oldalunkat, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk Önről.
Böngészéskor anonim információkat gyűjtünk arról, hogy a látogatók mely oldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Az adatok segítséget nyújtanak számunkra oldalunk üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, a zökkenőmentes működés fenntartásához.

Vásárlás, regisztráció:

Az internetes vásárlás abban különbözik alapvetően a hagyományos bolti vásárlástól, hogy minden esetben szükséges a vásárló azonosítása, hiszen csak így tudjuk eljuttatni számára a megrendelt terméket és kiállítani a számlát. Ezért ha Ön terméket vásárol nálunk, regisztrálnia kell magát. A regisztráció alkalmával csak a termék biztonságos célba juttatásához és a számla kiállításához szükséges adatokat kérünk Öntől. A termék biztonságos célba juttatása magában foglalja az esetlegesen szükségessé váló kommunikációt, ezért kérjük az e-mail cím és legalább egy telefonszám megadását, de garantáljuk, hogy ezen adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel, kivéve, ha ezt Ön engedélyezi (például azzal, hogy kéri hírlevelünket).
Garantáljuk, hogy személyes adatait harmadik személynek semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki. Az adatbázisban tárolt személyes adatokhoz és a regisztrált felhasználók vásárlásait rögzítő adatokhoz kizárólag a P-Sat Hungary Kft vezetője, és az adatokkal, megrendelésekkel kapcsolatos feladatokat ellátó adminisztrátor férhet hozzá. Az Önnel való kapcsolatunk során keletkező vásárlási és számlaadatokat a számviteli jogszabályokban meghatározott ideig kötelesek vagyunk megőrizni, ezért azokat az Ön kifejezett kérése esetén sem távolíthatjuk el.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító

Vásárlói regisztráció: 02628-0002
Hírlevél regisztráció 02628-0003