Termékek Menü
0

Aartech Jump starter T242

Aartech Jump starter T242 Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: 3371
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható házhozszállítás: 2017. október 24.

Leírás és Paraméterek

Főbb tulajdonságok:
  • 20000mAh kapacitás
  • Gyorstöltési lehetőség
  • Akár 8000 m3 dízel motorral rendelkező autó beindítására is képes
 
 
Ez a termék a maga nemében egyedülállónak tekinthető, amit főképpen a tudásának és a minőségének köszönheti. Ha mindenképpen meg kéne nevezni ezt az eszközt akkor azt mondanánk, hogy ez egy power bank. Azonban ennél véleményünk szerint ez több mint a versenytársai, ami főként a lemerült akkumulátorral rendelkező autók bikázásának köszönhető. 
 
Ez a “funkció” a minden napokban is jól használható és sok bosszúágtól rendszeresen képes mentesíteni a tulajdonosát.
 
Azon felül, hogy egy autó akkumulátorát képes bebikázni, természetesen még használható egyéb eszközök töltésére is. A számos csatlakozónak és a tartozékként hozzáadott kábelek segítségével kevés olyan elektronikai eszköz van amit ne lehet vele tölteni. A 20 000mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy ne csak egyszer lehessen vele feltölteni valamit, hanem akár többször is, vagy akár több mindent egyszerre.
A rajta található 2x USB portnak hála akár két telefont egyszerre is lehet tölteni akár gyorstöltéssel is (ha az eszköz támogatja). 
 
A csomagban található továbbá egy szivargyújtó adapter, egy "bikázó” kábel, micro USB kábel, szivargyújtós töltőkábel (a Jump starter T242 feltöltéséhez). Magát a Jump Starter T242 típusú eszközt több féle képpen is fel lehet tölteni, többek között számítógépről (USB kábel segítségével) vagy akár az autóból is lehetséges a szivargyújtós töltőkábel segítségével.
 
 
Az eszközön található DC kimenet a szakemberek nyújt hatalmas segítséget, ugyanis az elektromos szerszámokat lehet működtetni és/vagy tölteni a 12V és a 16V kimeneten keresztül. Így teljesen kizárható a munkaeszközök váratlan lemerülése, ami nagy könnyebbséget és biztonság érzetet jelent tudván, hogy ha le is merül valami gyorsan fel lehet tölteni.
 
 
 
 
 

Népszerű termékek